tisdag 1 mars 2011

Hejsan svejsan

Har haft så himla dåligt internet så vi har inte kunnat uppdatera :) Men igår var vi i alla fall i Everglades och kollade på massa alligatorer och ormar. Vi åkte även airboat. Ska ladda upp lite bilder imorgon.

Ikväll har vi vart ute med grannarna och tagit några öl. Vi är i Key West nu. Det verkar vara toppen här och imorgon ska vi hyra cyklar. Här cyklar man överallt. Taxibilarna har till och med cykelställ. Men det är så himla varmt. När vi kom hit vi 3 tiden idag fick vi stänga in oss i husbilen med ac på för det kändes nästan som det inte gick att andas. Men de är gött =)

Kram på alla !

2 kommentarer:

  1. HELLOOOOOO... SÅ DET BLEV TILLBAKA TILL KEY WEST I ALLA FALL, HOPPAS ATT DET ÄR VÄRT DE EXTRA MILEN. BRA ATT NI INTE BLIVIT MAT ÅT DE FARLIGA DJUREN... BADA FÖRSIKTIGT ;=).. ÅSSÅ KLAGA INTE PÅ VÄRMEN.. SKICKA HIT LITE I STÄLLET.. VI KAN BEHÖVA DET.. HAR ÄR RIKTIGT RÅKALLT, ÄVEN OM DET INTE ÄR SÅ MYCKET MINUS.

    TA VARA PÅ ER OCH PUTS&KROM / mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Klaga inte på värmen.....Vi behöver några grader i denna råkalla hälv...Är lite trött på kylan nu. Roligt att ni hittat goa grannar o vänner. Njut av all värme ni kan. Här börjar töa LITE på dagen..... Men våren lyser med sin frånvaro. Mormor har varit här idag och jobbat lite. De fick problem med rattlåset på bilen. Så nu står deras bil här hos mej. Hoppas Christian kan hjälpa dem snarast. Mormor hade ont i halsen igen den stackarn.
    Men det är säkert de kalla dagarna mm som inte det går över.
    Men njut ni och ha det skönt. Vi hörs snart igen. Tack än en gång för kortet och brevet.
    Vi 2 i Hindås Kent och Eva-Lena

    SvaraRadera