torsdag 10 mars 2011

Key West


Hej ! Har världens struligaste internet så det fungerade inte så bra med bilderna.. Men jag fick laddat upp några iaf. =)


Liese, Jay och Moppsen ! :)


Jay på hans artshow

Våra bästa kompisar på Key West



Hade tänkt lägga upp bilder när vi var på en orkidé utställning och ett ställe med massa hus byggda i trä och sten. Vi var där med Jay och Liese.! Vi fick till och med se en naken gubbe :P Om man gick förbi husen i sten så kom man till en nudiststrand. Det började regna så det kom några män (nakna) farande med sina solstolar. Mycket ska man vara med om innan ögonen trillar ut :)

Nu befinner vi oss som sagt i Miami. Idag har vi inte gjort någonting. Emelia har haft ont i halsen så vi har bara slappat i bussen. Var värsta ovädret förut. Hoppas på fint väder imorgon för då blir det en heldag på South Beach!

Kramar =)



3 kommentarer:

  1. COOLA BIKAR.... SER BEKVÄMA UT, FÖRSTÅR ATT NI GILLADE DEM... OK.. EN NY DÖRRSKYLT SKULLE INTE SKADA, DEN GAMLA, KASSA REV DE NER NÄR VI FICK VÄRMEPUMPNE..FRED, DU KANSKE KAN FÅ PRAKTISERA I HANS VERKSTAD OCH GÖRA EN ? ;=)))))...

    HOPPAS MELAN E BÄTTRE NU, SÅ ATT NI KAN NJUTA DE SISTA 2 VECKORNA I FRIHET OCH SOLSKEN.

    PUSSÅKRAM /mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Kan man smsa till Fredriks "usa.nr"?
    //Kajsa

    SvaraRadera
  3. Hej på er. Det ser ut som ni har det gött. Pratade precis med Britt.Marie och vi läste inläggen gemensamt. de skulle nog ringa er om en stund. Mormor o morfar var hos dom.. Njut nu det sista av era veckaor. Här har varit snöstorm, regn sedan 3,5 grad minus i natt. = isgator. Sedan sol ömsom snöstorm idag. Just nu 1+..... Helt otroligt väder.. Men ni har det bättre iallafall. Önskar sol i helgen men det lyser nog med frånvarade. Ska ta ett glas rött strax..... Kramar från Hindås Eva-Lena och Kent

    SvaraRadera