onsdag 9 mars 2011

Miami

Hejsan!!
Vi lever! ... Har bara världens sämsta internet så det går inte att göra någonting. Får vänta med bilder tills vi bytt. Varken tv:n eller internet fungerar =( Och det är bara massa fransmän :( .. Sura är dom oxå! Men men =) Vi har fint väder och solsken ! Just nu är vi i Miami och idag har vi vart på South Beach.! Vi ska nog stanna här i två dagar eller så. Är ganska långt till stranden.

Nu börjar det närma sig hemgång med.! Tiden går så fort. Får se om vi har råd att lösa ut oss när vi får räkningen från campingworld. Spännande :P Kanske får stanna här ..

Hoppas alla mår bra där hemma! Kramar

3 kommentarer:

  1. HOLA!!!!! VAR GLADA FÖR SOLSKENET OCH BADEN. ÄVEN OM DET ÄR LÅNGT TILL STRANDEN .. FÖR HÄR HAR DET SNÖAT HALVA NATTEN TILL ONSDAG OCH HALVA ONSDAGEN, SNORHALT..OCH OM 3½ TIMMA SKALL JAG TILL HEMSKA TANDLÄKAREN, FY ATTAN!!!!
    .. NJUT SÅ LÄNGE NI KAN FÖR SNÖN LIGGER SÄKERT KVAR NÄR NI KOMMER HEM...SER INGEN LJUSNING PÅ DEN FRONTEN..

    KRAM Å SÅNT/ mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej Mela & Doppen!
    Vi saknar er mega mycket härligt att höra att ni har sol o fint i alla fall här har de snöat nu i 2dagar och är svin halt de blir mest bara slask utav de men de är så tråkigt nu. Nu vill vi ha vår. Hör av er när de e skype nästa gång :-)
    P.S. Ja har ny blogg adress nu :-)
    Ta hand om er och ta vara på värmen och ta med lite hem också.
    Älskar er puss & Kram Fam Thomsen.
    min blogg: www.nattstad.se/goldendiamond

    SvaraRadera
  3. Vi längtar efter er!
    Kram,
    Freja, Henrik och Kajsa.

    SvaraRadera