torsdag 17 mars 2011

Många mil att köra

Nu har vi börjat åka upp mot Chicago igen. Vi ska stanna i Memphis och besöka Graceland på Söndag. Har åkt ca 80 mil de senaste två dagarna. Har ca 80 mil kvar till Memphis och sedan ytterliggare 100 mil till Chicago. Just nu befinner vi oss en bit innan Atlanta. Det är ganska segt att bara åka och det finns inte så mycket att göra här omkring. Mest motorväg och landsbyggd.

Nu börjar det kännas skönt att vi ska åka hem. Resan har vart sjukt rolig men hemma är ju ändå bäst!! Får se om vi lyckas lösa ut oss i Chicago när alla våra pengar är slut. Börjar änna tryta i reskassan nu. Men de ska nog gå vägen, är ju inte så många dagar kvar :) Annars får vi hoppas att pappa Luban är på sitt allra bästa humör =) hahaha Nää vi ska nog komma hem. Har vi klarat oss 1600 mil genom Usa så ska vi nog klara några till =)

Imorgon ska vi nog inte åka så långt iaf. Kanske 30 mil. Hoppas vi hittar ett mer livat ställe =) Det är fortfarande fint väder och varmt. Hoppas de håller i sig ett tag till ! Och hoppas att all snö är borta där hemma till den 27 mars!!! Då vill vi ha vår !

Kramar Emelia och Doppen

Så här ser vi ut efter 3 månader i en husbil ... Den amerikanska kulturen har gjort oss gott eller vad tycker ni?


Skojja bara! :) hihi Där blev ni allt nervösa va? ..

3 kommentarer:

  1. NI ÄR SÅ SÖTA SÅ... FAST HUR DET SER UT INUTI HÖVVVENA.. DET VET VI JU INTE ÄN.. HAHAHAHH..
    FÅR SE HUR AMERIKANISERADE NI BLIVIT..
    -.-- OCH VARFÖR SKULLE NI PRATA SNÖ, NU NÄR DET INTE VARIT NÅGRA SNÖFALL PÅ ETT TAG ??? DET VAR ATT BE OM DET..FÖR NU HAR DET SNÖAT HELA NATTEN.. INTE MYCKET MEN ÄNDÅ.. DET FORTSÄTTER... OCH HELA ER GÅRDSPLAN ÄR I SKICK ATT VARA TRÄNINGSPLAN FÖR FRÖLUNDA INDIANS.. DET ÄR MED RISK FÖR LIVET MAN BETRÄDER DEN.. OJOJOJ...
    HA DET GOTT DAGARNA SOM ÄR KVAR OCH TA NICE BILDER PÅ GRACELAND, SAY HI TO THE KING ;=))..
    HA E PÅ BAKSIDAN... VID DAMMEN...
    TA DET LUGNT NÄR NI KÖR HEM.. OCH GLÖM INTE ATT BYTA TRANSPORTMEDEL NÄR NI KOMMER TILL CHICAGO.. ANNARS BLIR DET BLÖTT OM FÖTTERNA.
    TAKE CARE & HUGS / mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Halloj på er. Kul bilder och kör lugnt de sista milen. Här kom 1 dm snö inatt. Så det finns hopp när ni kommer hem om en vecka....Isen på Östra Nedsjän är 50 cm tjock..... Så det finns hopp om våren men inte ännu... Men det ska bli sol nu i helgen och plusgrader. Det blir NAJS. Ska kapa en massa ved på söndag. Jobba i verkstaden lördag. Nu börjar det närma sej flytt... Ska bli kul. Njut i solen och kör lugnt. Kram från HINDÅS

    SvaraRadera
  3. Om ni inte var i Sears Tower när ni kom till Chicago så åk upp dit nu. 110 våningar. Rätt häftigt. Världens tredje högsta byggnad. (när vi var där var den högst, men det var ju ett tag sen haha)
    Ha en fortsatt härlig resa.
    Kram Siv R

    SvaraRadera