lördag 26 februari 2011

Mera strand


De senaste dagarna har vi legat på stranden. Det har vart toppen väder och varmt och skönt. Lite bruna har vi blivit med :) Har hittat ett lite bättre ställe på standen med där allt folk är och det finns resturagner. Men herre gud va dyrt det är där nere. Allt kostar typ 3 ggr. Åker du nägra miles upp så är det vanliga priser. Är man bara där på semester så måste man tycka att Usa är ett sjukt dyrt land.










Igår värmde vi lax i micron. Ovan är resultatet. En sprängd lax. Vi trodde det belv skottlossning utanför men det var bara laxen! =)

Imorgon bär det av till Key West. Ska bli kul ! Många som sagt att det är finare där och att allt finns på gångavstånd. Men vi kommer nog inte ha någon ström. Det är ganska fullt på alla campingar här runt omkring. Dom galna kanadensfranskarna bokar upp allt typ ett år i förväg. Men vi hittade några men bara en som låg nära standen och staden och där kunde vi nog inte få någon ström.. De fungerar ju ändå men vi kanske inte kommer kunna ladda datorn. Vi får se.! De löser sig nog =)

Hoppas alla har en toppen lördag! Nu ska vi dra till standen och bättra på brännan =)

Kramar


3 kommentarer:

  1. SER GOTT UT.. MEN BRÄNN ER INTE FÖR MYCKET.. TA DET VARLIGT.. OCH... SNYGG LAX.. DÄR SER MAN HUR DET GÅR OM MAN BRÄNNER FÖR MYCKET ;=)))))))))

    KRAMÅSÅNT/mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Sprängd anka har man ju hört talas om men sprängd lax.....det var nåt nytt;) Det som blev kvar på tallriken kanske smakade bra, eller?
    Kram Siv R

    SvaraRadera
  3. Härligt att se solen, palmer och strand. Önskar jag vore vid en strand nu. Här är så J:A råkallt, mulet, idag duggregn i -2 gr och snorhalt. Då väljer jag hellre en varm sand att krypa ner tårna i....Men ni verkar ha det gott. TACK SÅ JÄTTEMYCKET för det fina kortet och brevet. Det kom igår. Jättekul att ha. När är det ni landar hemma iSvedala och Landvetter????
    Här ska bli ett par dagar med sol o lite plussgrader iallafall. Får njuta av detta och drömma om era dagar..*L* Kramar från Kent o Eva-Lena. Ha det bäst.

    SvaraRadera