måndag 21 februari 2011

Fort Lauderdale


Vår romantiska middag igår :P

Fort Lauderdale Beach







Bevis på att vi fortfarande lever =)


Igår kom vi fram till den campingen vi är på nu som ligger i fort Lauderdale. Först var vi i Miami och tänkte försöka hitta en camping där.. men det var omöjligt!! det finns ingen där. Ska stå här till på söndag nu så får vi se vad vi gör sen. Kanske får ta in på hotell.. Det är bra väder iaf. Typ 30 grader och strålande sol. =) Nu känns det som semester. I går träffade vi ett jätte trevligt par med.. Dom bor i Orlando alldeles vid Disneyland. Så vi ska kanske åka hem till dem när vi är påväg uppåt igen. Skulle vara kul !! Idag har vi vart på stranden hela dagen. =) Ska nog sova tidigt idag, vi är lite trötta :P Blev lite sent igår !!

Hoppas alla mår bra hemma.! Ska försöka uppdatera oftare !! Kramar =)

3 kommentarer:

  1. Måste vara jobbigt med så fint väder;) Är inte ett dugg avundsjuk :) Här är är det också solsken.......men -12 nu på morgonen.
    Härliga bilder i alla fall. Lite avis är jag nog;) Kram Siv R

    SvaraRadera
  2. Hallojs... trevliga bilder.. tack igen för att ni låter oss åka med.. TA och scrolla ner i kommentarerna, vet ja... det finns LYCKÖNSKNINGAR DÄR.. tänk att ni har varit gifta i en månad nu.. inte klokt vad tiden går..eller vad säger du, AP-FEGO JACOMSOM.. det VAR ganska länge sedan..;=))) fast som igår.

    Ha det gött och trivs i varmt simvatten,
    ( glöm INTE att bada för mig oxå )
    och go sol,men ta det försiktigt blekansikten..heheh.. mycket sol och bra solskydd är en bra kombination.
    Pussåkram / mamsan Lotta

    SvaraRadera
  3. Hej på er igen. Skönt att höra av er. Det har varit lite tomt i en vecka. Saknat er oc fina bilder. Men nu ser man att ni har det varmt o skönt. Inte som här -12- -19 på natten och runt -5 dagarna. Men vi har iallafall SOL. Sola o bada och njut. Den romantiska middagen såg genomtänkt och fin ut. Såg smasken ut.....Roligt att ni träffat på trevliga människor som man kan binda kontakter med. Hoppas ni får träffas igen. Nu ska jag skriva lite fakturor. Sköt om er. Kör lugnt. KRAMAR från Kent och Eva-Lena

    SvaraRadera