måndag 14 februari 2011

Från Texas till Louisiana


Idag har vi åkt drygt 70 mil.. Det var lite segt men men .. snart är vi framme i Florida. Nu börjar det bli varmt och gött väder!!! =) Just nu befinner vi oss i New Orleans.. Och ska nog kolla runt lite här imorgon.. Ingen som vet något roligt man kan göra?




Dessa två skyltar ovan fanns på en rastplats vi stannade på.. Lite läskigt !!!

Mycket landskap som ser ut såhär.. och rätt vad det är så ligger det ett hus ute i träsket ??

Långa sträckor har vart broar som gick över träskmarken...

Hoppas alla haft en toppen alla hjärtans dag.. Själva har vi åkt bil hela dagen och tränat på kvällen. Natten spenderas i ett ghetto.. Campingen är omringas av taggtråd.. Mysigt värre !! :P 

Kram Emelia och Doppen 

3 kommentarer:

  1. HALLÅ HALLÅ.. MUSIK, SÅ KLART ! DET FINNS EN GATA SOM HETER FRENCHMEN STREET, DÄR DET SPELAS LIVE MUSIK AV ALLA DE SORTER, CA 2 KVARTER LÅNGT OMRÅDE.. KAN VARA ANNORLUNDA OCH KUL.
    ÅSSÅ FINNS DET JU HJULÅNGARE.. SOM NI JU TYVÄRR MISSADE VID CANYON LAKE, SÅ PASSA PÅ, DET SER SÅ ROLIGT UT, SÅ UNDERBART GAMMALDAGS

    HA EN TREVLIG SIGHTSEEING-DAG DÅ OCH VILA ERA TRÖTTA SITTRUMPOR FRÅN DE 70 MILEN.

    KRAM / mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. GLÖMDE.. oops.. ;=))). tar en kommentar till..
    men simma lugnt.. i de konstiga sjöarna... kanske ormarna hugger till med lite gift så att the crocs kommer till.. håller med.. attans läskigt..livsfarligt samarbete..

    / hönsmamsan Lotta hahhaha

    SvaraRadera
  3. GRATTIS PÅ 1-MÅNADSDAGEN!!!
    HOPPAS ATT NI HAR DET GOTT OCH VARMT NU, DET VERKADE JU SÅ. SOLA OCH BADA FÖR MIG OCKSÅ, BEHÖVER LITE SALTVATTEN FÖR ATT MÅ BRA.
    PUSSÅKRAM FRÅN MAMSAN LOTTA

    SvaraRadera