måndag 7 februari 2011

Tiden går så fort

Imorgon åker släkten hem.. kommer bli tomt... Har haft en liten dust av hemlängtan till alla vänner <3 och arbetskompisarna !!! <3
Men tiden går ju så fort. Har vart här halva tiden nu.. Det har vart sjukt kul och det kommer bli otroligt spännande och kul resten!!!

De senaste dagarna har vi tillbringat i San Diego och Lake Elsinore. I går var vi hos pappas barndomsvän Johan som bor med sin familj i Lake Elsinore. Det var trevligt och kul!!!

Vi ska försöka lägga upp lite bilder imorgon för nu ska vi umgås med familjen innan dem beger sig hemåt igen <3

Kram Emelia och Moppsen

2 kommentarer:

  1. ...det är faktiskt tomt här oxå... hoppas ni har haft och kommer att ha intressanta och roliga upplevelser...en så fantastisk resa.... fast det blir extra roligt när ni kommer hem..
    d v s för OSS..

    KRAM/ mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Det har varit jättetomt utan er här hemma. Inget att ringa o sköta med och umgås. Men snart får jag möta en del av er på Landvetter. det ska bli såååå kul. Vilken rutt åker ni nu efter San Diego?. När kommer ni nygifta hem???
    Här skiner solen iallafall idag. Har snöat lite o natt och varit en fruktansvärd storm. Vi har inte drabbats så mycket utan det har varit värre söder över. Men en massa nedblåsta träd mm. Många utan el. Nu ska jag ut i min gruva igen efter en god lunch. Sköt om er och kör lugnt.
    Kramar från Hindås

    SvaraRadera