måndag 17 januari 2011

Las Vegas





Igår eftermiddag kom vi fram till fram till Las Vegas. Det är verkligen en stad mitt ute i öknen. Igår var vi bara ute och gick på stan och kollade. Det är väldigt mycket lampor och glitter överallt. Men vi trodde faktiskt att det skulle vara mer. Men det är den coolaste staden vi vart i iaf. Idag har vi bokat bröllop =) Det blir på torsdag vid 4 tiden. Tyvär kunde vi inte ha livesändning för vi ska inte gifta oss i ett kapell. Får filma och lägga upp här på bloggen istället.


Så här ser Emelia ut när hon ska sova :)




På vägen till Las Vegas i Arizona öknen



Hoover dam





Las Vegas





Bellagio hotel & casino



Här har vi vart och hämtat ut vår äktenskapslicens

=)

6 kommentarer:

  1. Hallojs.. coola bilder IGEN!... skönt att ni har kommit fram.. fast ni skall ju vidare.. men ökenvandringen är i alla fall över ;=)...
    OK: om ni INTE skall gifta er i ett kapell... var blir det DÅ någonstans ? Kan vara kul att veta.
    .....OCH lycka till så att ALLT blir som ni vill med detta högtidliga evenemang.
    TA vara på er och på varandra.. är väl de bästa orden jag kan skicka med er på DEN RESAN,som inte har med bilåkning att göra..

    STORA KRAMAR från mamsan Lotta

    SvaraRadera
  2. Inga dåliga bilder fan man tror ju att ni är inne i en film. Och idag är eran dag så sjukt roligt hoppas allt blir toppen för er hade gjort vad som helst för att få va med er idag. Vi finns med er i era hjärtan hela tiden och vi tror på er till 100000000000% ingen kan älska som ni, inga är så underbart fina vackra och omtänksamma som ni ta hand om varandra nu och kom ihåg SOMNA ALDRIG OSAMS! Jätte viktigt. Älskar er jätte mycket ni är underbara saknar er och GRATTTTTTTTIISSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
    PUSSAR & KRAMAR I MASSOR FRÅN FAMILJEN THOMSEN

    SvaraRadera
  3. Grattis. Önskar er en underbar, härlig och rolig dag. Kram Siv R

    SvaraRadera
  4. grattis i massor
    önskar vi i hemtjänsten!!

    SvaraRadera
  5. .. och nu sitter jag och tittar på klockan... de sista minuterna innan ni gifta er... skulle så gärna ha varit med.. och synd att vi inte heller kan vara med er online, det hade varit häftigt.. men.. vi ser fram emot rörliga bilder från er stora stund.
    EN HIMLA MÅNGA GRATTIS... FÖR NÄR NI LÄSER DETTA.. SÅ ÄR NI HERR OCH FRU..INTE DÅLIGT...
    LYCKA TILL IGEN / KRAMAR TILL NYA FAMILJEN/ MAMSAN LOTTA

    SvaraRadera
  6. G RATTIS PÅ ER DAG . Samma datum som oss. Hoppas allt gick bra och ni har det bra. trötta förstår jag. MEN MEN Ni har nu många goa mil o semester framför er. Sköt om er alla. Här är 13 minus ute och trålande sol. Fullmåne och pirrrrr.. Ha det allihop. KRAMISAR från Eva-Lena och Kent

    SvaraRadera