lördag 1 januari 2011

En lång resa och ett Gott Nytt År =)


Igår åke vi från Litchfield till St. Louis. Men vi hittade ingen bra camping i St. Louis och hela staden kändes väldigt nedgången. Vi hade tänkt att gå på stan lite och inte bara åka bil. Men så bliev det inte utan vi åkte vidare till Springfield istället. Springfield låg ca 30 mil från St. Louis så vi åkte bil i princip hela dagen. Vi har nu lämnat staten Illinois och åkt in i Missouri.



En anikthandlare efter vägen



Vi åkte utmed route 66 men råkade åka lite fel och över en bro till ett jätte skumt ställe. Vi vände ganska fort. Men bron var väldigt dålig och det kändes som den gungade upp och ner när vi åkte över.




Det har vart riktigt busväder nästan hela dagen. När vi var på väg till St. Louis så varnade dom för en tornado på radion. Senare väl framme i St. Louis hade tornadon redan vart där. Se de två bilderna över. Den understa är ganska dålig men tittar man noga ser man ett tak som helt blåst av. Det var helt kaos i trafiken och poliser överallt. Vi hade nog lite tur för vi missade nog tornadom men ca 1 timma.


Idag ska vi försöka och inte åka så långt. Vi ska åka från Springfield snart och åka längst med Route 66 till Tulsa. Tulsa ligger i staten Oklahoma och är den näst största stasen där. Vi får se vad som händer :)

Hoppas alla haft ett bra nyår!! Gott Nytt År !!!

1 kommentar:

  1. Oj fy ni får hålla hårt i varandra då mina älsklingar <3
    Ta han om er och va rädda om varandra ;-)
    Vi saknar er massa pösssssssssssssss

    SvaraRadera